• slide-010-Electric-10.jpg
  • slide-020-Electric-50.jpg
  • slide-030-Electric-29.jpg
  • slide-040-bannertop_059.jpg
  • slide-050-topfoto_015.jpg

Electric Viborg A/S blev grundlagt tilbage i 1958. Igennem de sidste 30 år har firmaet været ejet og drevet af Bente og Bent Svane som er anden generation i virksomheden. I 2007 indledtes et glidende generationsskifte, hvor Lars Hansen blev medejer, og senest er Helle Svane ligeledes indtrådt i ejerkredsen.

Firmaet drives dermed i dag af Bent Svane, Lars Hansen og Helle Svane.

Firmaet har til huse på Klokkestøbervej 1 i Viborg, hvor administration, lager og serviceshop udgør et samlet areal på ca. 1.100 m2.

Electric udfører i dag en lang række opgaver, som strækker sig fra montering af en stikkontakt i boligen til højteknologiske styringssystemer til industrien. Geografisk dækker vi primært Viborg Storkommune, men Electric har desuden løst opgaver såvel nationalt som internationalt.

Electric er et solidt foretagende med nære personlige relationer, og med ca. 30 ansatte løser vi såvel store som små arbejdsopgaver inden for industrien, landbruget, det offentlige og hos private. Vores mål er ikke at blive størst, men at levere førsteklasses håndværk, kvalitetsprodukter og yde optimal service. Derfor er Electrics vigtigste ressource kompetente medarbejdere, som alle er personligt serviceorienterede og som konstant holder sig ajour med den nyeste teknologi.

Electric har løbende ansat 8-10 lærlinge, som vi er i stand til at give en meget alsidig og bred uddannelse. Hos Electric sætter vi nemlig en faglig stolthed i, at vores lærlinge får en god håndværksmæssig uddannelse, hvor de gamle traditioner holdes i hævd, og samtidig bliver kombineret med fremtidens stigende krav til branchen. Det er med til at sikre, at vi også i fremtiden lever op til vores målsætning.

Vores MISSION:
Vi fokuserer på industriinstallation, sikringsanlæg, rammeaftaler, bygningsinstallation- og automatik samt data til offentlige virksomheder, industrivirksomheder og private med den rigtige løsning ud fra kundens behov, ærlig og seriøs rådgivning, hurtig og fleksibel service, kvalitet og en personlig kontakt.